Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës mblidhen në Prishtinë

Përditësuar më: 20/6/2022, ora 11:02

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës mblidhen në Prishtinë

Përditësuar më: 20/6/2022, ora 11:02

Nga kryeqyteti i Kosovës, gazetari Ervin Koçi raporton mbi pritshmëritë mbi mbledhjen e qeverisë kosovare dhe shqiptare.