Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës mblidhen të hënën, pritet të nënshkruhen disa marrëveshje

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:20

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës mblidhen të hënën, pritet të nënshkruhen disa marrëveshje

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:20

Qeveria shqiptare dhe ajo e Kosovës mbajnë mbledhjen e tetë të përbashkët këtë të hënë në Prishtinë. Mësohet se në atë takim do të nënshkruhen disa marrëveshje në fushën e drejtësisë, turizmi, arsimit, bujqësisë, infrastrukturës dhe sigurisë.

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës mblidhen të hënën, pritet të nënshkruhen disa marrëveshje

Publikuar më: 17/6/2022, ora 17:20

Qeveria shqiptare dhe ajo e Kosovës mbajnë mbledhjen e tetë të përbashkët këtë të hënë në Prishtinë. Mësohet se në atë takim do të nënshkruhen disa marrëveshje në fushën e drejtësisë, turizmi, arsimit, bujqësisë, infrastrukturës dhe sigurisë.