Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës mblidhet të hënë, çfarë pritet?

Publikuar më: 17/6/2022, ora 14:55

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës mblidhet të hënë, çfarë pritet?

Publikuar më: 17/6/2022, ora 14:55

Të hënën, mbledhja e dy qeverive në Prishtinë. Çfarë detajesh janë mësuar deri tani? Kjo është mbledhja e 8 mes dy qeverive, por që vjen në një moment jo të mirë në marrëdhëniet dy palëshe të qeverive Rama Kurti, sidomos pas refuzimit të Kosovës për të mos marrë pjesë në Open Balkan. Shqetësim që ky i fundit ja shprehu edhe kancelarit Scholz gjatë vizitës së fundit. Atëherë mund të themi se do të jetë thjesht një mbledhje e radhës, me marrëveshjet e radhës për t’u firmosur? Apo do të presim diçka konkrete? Për të diskutuar për këto zhvillime foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN gazetari Zekria Shabani.

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës mblidhet të hënë, çfarë pritet?

Publikuar më: 17/6/2022, ora 14:55

Të hënën, mbledhja e dy qeverive në Prishtinë. Çfarë detajesh janë mësuar deri tani? Kjo është mbledhja e 8 mes dy qeverive, por që vjen në një moment jo të mirë në marrëdhëniet dy palëshe të qeverive Rama Kurti, sidomos pas refuzimit të Kosovës për të mos marrë pjesë në Open Balkan. Shqetësim që ky i fundit ja shprehu edhe kancelarit Scholz gjatë vizitës së fundit. Atëherë mund të themi se do të jetë thjesht një mbledhje e radhës, me marrëveshjet e radhës për t’u firmosur? Apo do të presim diçka konkrete? Për të diskutuar për këto zhvillime foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN gazetari Zekria Shabani.