Qielli bëhet portokalli, krijohen re e vetëtima. Alarm për zjarret në Australi – A2

Qielli bëhet portokalli, krijohen re e vetëtima. Alarm për zjarret në Australi

Qielli u bë portokalli në Australi, pasi më shumë se 90 vatra zjarri po digjen në Uellsin e Ri Jugor, ndërsa mbi 1 mijë zjarrfikës po luftojnë me flakët që ushqehen nga thatësira, temperaturat e larta dhe erërat e forta.