“Qilim Fest” çel sezonin turistik në Gjirokastër

Përditësuar më: 8/5/2022, ora 20:53

“Qilim Fest” çel sezonin turistik në Gjirokastër

Përditësuar më: 8/5/2022, ora 20:53

“Qilim Fest” ofroi për turistë dhe vizitorë të shumtë një spektakël të vërtetë në qytetin e gurtë të Gjirokastrës. Turistët u shprehën të kënaqur nga ky aktivitet, ndërsa ministrat e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut e shohin si një mundësi për bashkëpunim rajonal që do t’u shërbente ekonomive të këtyre 3 shteteve.

“Qilim Fest” çel sezonin turistik në Gjirokastër

Përditësuar më: 8/5/2022, ora 20:53

“Qilim Fest” ofroi për turistë dhe vizitorë të shumtë një spektakël të vërtetë në qytetin e gurtë të Gjirokastrës. Turistët u shprehën të kënaqur nga ky aktivitet, ndërsa ministrat e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut e shohin si një mundësi për bashkëpunim rajonal që do t’u shërbente ekonomive të këtyre 3 shteteve.