Qori: Reforma e Universitetit, pothuajse asgjë nuk ka ndryshuar – A2

Qori: Reforma e Universitetit, pothuajse asgjë nuk ka ndryshuar

Pedagogu Arlind Qori, komenton në A2 situatën në Universitet, ku vala e protestës ka rënë por problematikat mbeten të mprehta, dhe mund të çojnë në një rifillim të protestave.