Qytetarët ankohen për karburantet: Çmimi i papërballueshëm – A2

Qytetarët ankohen për karburantet: Çmimi i papërballueshëm

Shqiptarët paguajnë njësoj sa francezët dhe më shumë se të gjithë fqinjët në Ballkan për çmimin e karburanteve.