Qytetarët e Kosovës: Albin Kurti do të sjellë ndryshime – A2

Qytetarët e Kosovës: Albin Kurti do të sjellë ndryshime

Albin Kurti publikoi këtë të hënë emrat e kabinetit qeveritar që ka formuar pas marrëveshjes së arritur mes Vetëvendosjes dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, pas disa javësh të gjata me bisedime të vështira. Por si e shohin qytetaret e Kosovës, qeverinë e re dhe cilat janë pritshmëritë e tyre?