Qytetarët indiferentë për zgjedhjet e 30 qershorit, nuk dinë datën e as kandidatët

Në prag zgjedhjesh veçanërisht, mazhoranca dhe opozita i tregojnë forcën njëra-tjetrës me numrat e mbështetësve në protesta e antiprotesta, në aktivitete e tubime.

Shkarkoni aplikacionin e A2