“Qytetarët kaluan vëmendjen te shpenzimet shëndetësore”

Publikuar më: 26/1/2022, ora 21:23

“Qytetarët kaluan vëmendjen te shpenzimet shëndetësore”

Publikuar më: 26/1/2022, ora 21:23

Adrian Civici, në një lidhje direkte me studion e “A2 Business” me Aurora Sulçen, në A2 CNN, deklaroi se “kurimi ndaj pandemisë është një barrë plus për individët dhe familjet shqiptare” dhe nënvizoi se duke qenë se kemi një popullsi me moshë të madhe, kjo gjë “do të jetë kosto për sigurimet shoqërore dhe për buxhetin”.

“Qytetarët kaluan vëmendjen te shpenzimet shëndetësore”

Publikuar më: 26/1/2022, ora 21:23

Adrian Civici, në një lidhje direkte me studion e “A2 Business” me Aurora Sulçen, në A2 CNN, deklaroi se “kurimi ndaj pandemisë është një barrë plus për individët dhe familjet shqiptare” dhe nënvizoi se duke qenë se kemi një popullsi me moshë të madhe, kjo gjë “do të jetë kosto për sigurimet shoqërore dhe për buxhetin”.