Qytetarët në Kosovë nuk presin ujdi në takimin e Ohrit

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:39

Qytetarët në Kosovë nuk presin ujdi në takimin e Ohrit

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:39

Disa qytetarë në Prishtinë, të pyetur nga Kosovapress, tregojnë se nuk presin që në takimin e Ohrit të nënshkruhet propozimi i Bashkimit Europian dhe as plani i zbatimit. Shpresa kryesore e tyre është që sa paku, Kurti dhe Vuçiç të pajtohen në mënyrë verbale për normalizimin e raporteve.

Qytetarët në Kosovë nuk presin ujdi në takimin e Ohrit

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:39

Disa qytetarë në Prishtinë, të pyetur nga Kosovapress, tregojnë se nuk presin që në takimin e Ohrit të nënshkruhet propozimi i Bashkimit Europian dhe as plani i zbatimit. Shpresa kryesore e tyre është që sa paku, Kurti dhe Vuçiç të pajtohen në mënyrë verbale për normalizimin e raporteve.