Qytetarët: Njerëzit largohen sepse nuk ka punë dhe prodhim

Papunësia dhe dëshira për jetesë në kushte më të mira janë disa nga arsyet se përse shqiptarët zgjedhin të largohen nga Shqipëria. Të pyetur nga A2 CNN qytetarët shprehën pikëpamjet e tyre për sa i përket çështjes së emigrimit dhe se si kjo ndikon në vend. Ndjekim materialin e përgatitur nga gazetari Ilir Sinanaj.