Qytetarët serbë i kundërvihen policisë, të plagosur dhe të arrestuar

Publikuar më: 14/10/2021, ora 14:19

Qytetarët serbë i kundërvihen policisë, të plagosur dhe të arrestuar

Publikuar më: 14/10/2021, ora 14:19

Politologu Nexhmedin Spahiu, në një lidhje direkte me studion e “Ditari” në A2 CNN, komenton aksionin kundër kontrabandës në Kosovë.