“Qytetarët të thonë fjalën e tyre”, Kurti pas votimit: Sot ditë e bardhë, si e ardhmja jonë

“Sot është ditë e bardhë dhe e ndritshme siç do të jetë e ardhmja jonë”. Me këto fjalë iu është drejtuar gazetarëve lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti, pasi hodhi votën, i shoqëruar edhe nga bashkëshortja e tij. Në deklaratën e shkurtër për mediat, Kurti u bëri apel qytetarëve që të votojnë me dashuri për vendin për demokraci dhe legjitimitet.