Qyteti që përcakton fatin e luftës, kreu i Wagner kërcënon: E gjitha bota do të dridhet

Publikuar më: 8/3/2023, ora 15:34

Qyteti që përcakton fatin e luftës, kreu i Wagner kërcënon: E gjitha bota do të dridhet

Publikuar më: 8/3/2023, ora 15:34

Beteja për Bakhmut konsiderohet vendimtare për fatin e luftës mes Ukrainës dhe Rusisë. Presidenti Volodymyr Zelensky, paralajmëroi se forcat pushtuese do ta kenë rrugën e lirë për të marrë dhe zona të tjera kyçe nëse rezistenca për këtë qytet në rajonin Donjeck do të bjerë. Lideri ukrainas siguroi se nuk do të ketë asnjë tërheqje nga kjo betejë e përgjakshme, e cila po zhvillohet prej muajsh në Bakhmut.

Qyteti që përcakton fatin e luftës, kreu i Wagner kërcënon: E gjitha bota do të dridhet

Publikuar më: 8/3/2023, ora 15:34

Beteja për Bakhmut konsiderohet vendimtare për fatin e luftës mes Ukrainës dhe Rusisë. Presidenti Volodymyr Zelensky, paralajmëroi se forcat pushtuese do ta kenë rrugën e lirë për të marrë dhe zona të tjera kyçe nëse rezistenca për këtë qytet në rajonin Donjeck do të bjerë. Lideri ukrainas siguroi se nuk do të ketë asnjë tërheqje nga kjo betejë e përgjakshme, e cila po zhvillohet prej muajsh në Bakhmut.