Radari inteligjent: Monitorim 24 orë të segmenteve, gjoba në shtëpi shkelësve

Policia rrugore vendos për herë të parë në segmentet e vendit radarin inteligjent, i cili punon 24 orë dhe mund të konstatojë disa shkelje të drejtuesve të mjeteve. Ministri i Brendshëm Bledi Çuçi e konsideroi si një arritje, që nuk njeh më mik në polici apo kudo, nëse shkel ligjin.