Radha te “Skëndërbej”, moshat nën 70-vjeç presin për vaksinë, kërkojmë imunitet ndaj virusit

Publikuar më: 31/3/2021, ora 16:35

Radha te “Skëndërbej”, moshat nën 70-vjeç presin për vaksinë, kërkojmë imunitet ndaj virusit

Publikuar më: 31/3/2021, ora 16:35

Në sheshin Skëndërbej radha për të marr dozën e vaksinës Coronavac shoqërohet edhe me debate mes të moshuarëve. Të interesuar për të arritur imunitetin ndaj Covid-19, pensionistët kanë ndjekur rekomandimin e mjekut të familjes për ditën dhe orën e vaksinit.

Radha te “Skëndërbej”, moshat nën 70-vjeç presin për vaksinë, kërkojmë imunitet ndaj virusit

Publikuar më: 31/3/2021, ora 16:35

Në sheshin Skëndërbej radha për të marr dozën e vaksinës Coronavac shoqërohet edhe me debate mes të moshuarëve. Të interesuar për të arritur imunitetin ndaj Covid-19, pensionistët kanë ndjekur rekomandimin e mjekut të familjes për ditën dhe orën e vaksinit.