Radhë për të marrë pasaportat, qytetarët e Elbasanit ankohen për mosrespektim të rregullave

Publikuar më: 27/7/2021, ora 15:58

Radhë për të marrë pasaportat, qytetarët e Elbasanit ankohen për mosrespektim të rregullave

Publikuar më: 27/7/2021, ora 15:58

Ardhja e emigrantëve ka shtuar radhët dhe fluksin për aplikimin për pasaportë jo vetëm në gjendjen civile të Elbasanit, por edhe pranë drejtorisë vendore të policisë për tërheqjet e tyre.

Radhë për të marrë pasaportat, qytetarët e Elbasanit ankohen për mosrespektim të rregullave

Publikuar më: 27/7/2021, ora 15:58

Ardhja e emigrantëve ka shtuar radhët dhe fluksin për aplikimin për pasaportë jo vetëm në gjendjen civile të Elbasanit, por edhe pranë drejtorisë vendore të policisë për tërheqjet e tyre.