Rajon i freskët dhe i kthjellët, Mali i zi me reshje

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 08:17

Rajon i freskët dhe i kthjellët, Mali i zi me reshje

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 08:17

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja