Rajoni i freskët dhe me reshje

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 08:38

Rajoni i freskët dhe me reshje

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 08:38

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja