Rajoni i trazuar, rrugëtimi drejt Europës dhe çështjet që trazojnë konfliktet e brendshme

Publikuar më: 12/7/2022, ora 14:37

Rajoni i trazuar, rrugëtimi drejt Europës dhe çështjet që trazojnë konfliktet e brendshme

Publikuar më: 12/7/2022, ora 14:37

I ftuar në “Ditari”, në A2 CNN, eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare, Akri Çipa.

Rajoni i trazuar, rrugëtimi drejt Europës dhe çështjet që trazojnë konfliktet e brendshme

Publikuar më: 12/7/2022, ora 14:37

I ftuar në “Ditari”, në A2 CNN, eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare, Akri Çipa.