Rajoni ka qëndruar i freskët dhe me diell

Publikuar më: 18/7/2022, ora 08:27

Rajoni ka qëndruar i freskët dhe me diell

Publikuar më: 18/7/2022, ora 08:27

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja