“Rajoni, te dera e BE”, Dervishi: Nuk mund të duartrokasim për një mision të kryer, por janë bërë hapa pozitive

Në Absolut 4, nga ku u diskutua për samitin e liderëve të Ballkanit Perëndimor në Tiranë, si dhe integrimin e rajonit në BE, analisti Lutfi Dervishi u shpreh se janë bërë hapa të rëndësishëm krahasuar me 7 vite më parë, nga procesi i Berlinit, por ai thekson se sërish nuk është koha për të “duartrokitur”.