Rakacolli shpjegon për A2 përse qeveria nuk ka porositur ende vaksinën

Një debat është hapur ditët e fundit nga opozita dhe shumë faktorë të tjerë se përse qeveria nuk është futur ende në një garë për sigurimin e vaksinës anti-Covid, në një kohë kur shumë vende kanë nisur të porositin sasi të mëdha vaksine në kompani të ndryshme farmaceutike që po punojnë për prodhimin e saj.