Raketa balistike dhe kritika, çfarë po ndodh mes Koresë së Veriut dhe asaj të Jugut

Përshkallëzohen tensionet në gadishullin Korean. Peniani dhe Seuli po ashpërsojnë retorikën dhe veprimet destabilizuese, kjo si shkake dhe i mungesës së kontakteve.