Raketa mbi Poloni, Zelensky: “Nuk e hodhëm ne”. Biden e kundërshton

Publikuar më: 17/11/2022, ora 13:32

Raketa mbi Poloni, Zelensky: “Nuk e hodhëm ne”. Biden e kundërshton

Publikuar më: 17/11/2022, ora 13:32

Pavarësisht deklaratave të NATO-s, Shteteve të Bashkuara dhe Polonisë, se raketa që ra mbi Poloni nuk ishte hedhur nga Rusia, Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky vijon të këmbëngulë të kundërtën. Ai pretendon se komandantët e ushtrisë së Kievit e kishin siguruar se Ukraina nuk kishte përgjegjësi për raketën që shkaktoi 2 viktima në Poloninë anëtare të NATO-s. Por presidenti amerikan Joe Biden, i cili ishte mes të parëve që shfajësoi Rusinë për ngjarjen në fjalë, kundërshtoi deklaratën e presidentit Zelensky se raketa nuk ishte ukrainase.

Raketa mbi Poloni, Zelensky: “Nuk e hodhëm ne”. Biden e kundërshton

Publikuar më: 17/11/2022, ora 13:32

Pavarësisht deklaratave të NATO-s, Shteteve të Bashkuara dhe Polonisë, se raketa që ra mbi Poloni nuk ishte hedhur nga Rusia, Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky vijon të këmbëngulë të kundërtën. Ai pretendon se komandantët e ushtrisë së Kievit e kishin siguruar se Ukraina nuk kishte përgjegjësi për raketën që shkaktoi 2 viktima në Poloninë anëtare të NATO-s. Por presidenti amerikan Joe Biden, i cili ishte mes të parëve që shfajësoi Rusinë për ngjarjen në fjalë, kundërshtoi deklaratën e presidentit Zelensky se raketa nuk ishte ukrainase.