Raketa në qendër të Kievit. Shkatërrohen disa godina, persona të bllokuar nën rrënoja

Publikuar më: 26/6/2022, ora 11:13

Raketa në qendër të Kievit. Shkatërrohen disa godina, persona të bllokuar nën rrënoja

Publikuar më: 26/6/2022, ora 11:13

E dielë me bomba në kryeqytetin ukrainas. Disa shpërthime u raportuan mëngjesin e së dielës në zonën historike të Shevchenkivskiy, në qendër të Kievit, ku gjenden një sërë universitetesh, restorante dhe galeri arti.

Raketa në qendër të Kievit. Shkatërrohen disa godina, persona të bllokuar nën rrënoja

Publikuar më: 26/6/2022, ora 11:13

E dielë me bomba në kryeqytetin ukrainas. Disa shpërthime u raportuan mëngjesin e së dielës në zonën historike të Shevchenkivskiy, në qendër të Kievit, ku gjenden një sërë universitetesh, restorante dhe galeri arti.