Raketat ruse godasin spitalin, Zelensky: Sulm terrorist në Dnipro, viktima e të plagosur

Publikuar më: 26/5/2023, ora 17:30

Raketat ruse godasin spitalin, Zelensky: Sulm terrorist në Dnipro, viktima e të plagosur

Publikuar më: 26/5/2023, ora 17:30

Një spital u godit nga raketat ruse në qytetin lindor të Dnipros në Ukrainë me pasojë të paktën 2 viktima dhe 23 të plagosur, mes të cilëve dy fëmijë. Sulme u raportuan edhe në qytete të tjera, përfshirë Kievin, por Ukraina tha se kishte rrëzuar shumicën e raketave. Forcat e Kievit sakaq goditen dy rajone ne jug të Rusisë.

Raketat ruse godasin spitalin, Zelensky: Sulm terrorist në Dnipro, viktima e të plagosur

Publikuar më: 26/5/2023, ora 17:30

Një spital u godit nga raketat ruse në qytetin lindor të Dnipros në Ukrainë me pasojë të paktën 2 viktima dhe 23 të plagosur, mes të cilëve dy fëmijë. Sulme u raportuan edhe në qytete të tjera, përfshirë Kievin, por Ukraina tha se kishte rrëzuar shumicën e raketave. Forcat e Kievit sakaq goditen dy rajone ne jug të Rusisë.