Rakiç në Beograd, Quint na kërkoi të njohim pavarësinë e Kosovës

Publikuar më: 16/8/2022, ora 16:58

Rakiç në Beograd, Quint na kërkoi të njohim pavarësinë e Kosovës

Publikuar më: 16/8/2022, ora 16:58

Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiç tha se ambasadorët e shteteve të QUINT-it, kanë kërkuar nga kryetarët e komunave me shumicë serbe në Kosovë, gjatë një takimi të zhvilluar në 15 gusht, që “të pranojnë realitetin, pra që Kosova është e pavarur”. Këtë tha gjatë një konference për media në Beograd ditën e martën, ku morën pjesë katër kryetarët e komunave në veri të Kosovës dhe drejtori i Zyrës për Kosovën në qeverinë serbe, Petar Petkoviç.

Rakiç në Beograd, Quint na kërkoi të njohim pavarësinë e Kosovës

Publikuar më: 16/8/2022, ora 16:58

Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiç tha se ambasadorët e shteteve të QUINT-it, kanë kërkuar nga kryetarët e komunave me shumicë serbe në Kosovë, gjatë një takimi të zhvilluar në 15 gusht, që “të pranojnë realitetin, pra që Kosova është e pavarur”. Këtë tha gjatë një konference për media në Beograd ditën e martën, ku morën pjesë katër kryetarët e komunave në veri të Kosovës dhe drejtori i Zyrës për Kosovën në qeverinë serbe, Petar Petkoviç.