Ralf Gjoni: Shqipëria pranë hapjes së negociatave. Mjaft me lojërat politike – A2

Ralf Gjoni: Shqipëria pranë hapjes së negociatave. Mjaft me lojërat politike

Ka qenë një klimë e nxehtë politike këto ditë, me Presidentin Meta që bën thirrje për “besëlidhje” qytetare, për të shpëtuar kombin nga kasta mafioze, që sipas tij, po tenton kapjen e shtetit. Për të folur mbi këtë situatë ishte i ftuar në Dita Jonë Deputeti Ralf Gjoni.

Mes të tjerash, Gjoni u shpreh se Shqipëria është pranë hapjes së negociatave dhe lojërat politike duhet të lihen mënjanë.