Rama: 6 janari i SHBA e 8 janari i PD, të paimagjinueshëm

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:43

Rama: 6 janari i SHBA e 8 janari i PD, të paimagjinueshëm

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:43

Në 30 vjetorin e Forumit rinor Eurosocialist kryeministri Edi Rama u ndal te nocioni i politikës duke u bërë thirrje të rinjve të angazhohen sa më shumë me të. Duke iu referuar si të paimagjinueshme ngjarjeve të 6 janarit një vit më parë në SHBA dhe atyre te 8 janarit në Partinë Demokratike, Rama tha se zgjerimi i hendekut mes njerëzve dhe politikës bëhet edhe më i frikshëm pasi politikanët humbasin busullën e së ardhmes.

Rama: 6 janari i SHBA e 8 janari i PD, të paimagjinueshëm

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:43

Në 30 vjetorin e Forumit rinor Eurosocialist kryeministri Edi Rama u ndal te nocioni i politikës duke u bërë thirrje të rinjve të angazhohen sa më shumë me të. Duke iu referuar si të paimagjinueshme ngjarjeve të 6 janarit një vit më parë në SHBA dhe atyre te 8 janarit në Partinë Demokratike, Rama tha se zgjerimi i hendekut mes njerëzve dhe politikës bëhet edhe më i frikshëm pasi politikanët humbasin busullën e së ardhmes.