Rama agjendë të ngjeshur, Ankara, Athinë dhe Berlin

Këtë të premte, kryeministri Edi Rama udhëtoi drejt Turqisë. Dy burime të ndryshme i thanë A2 se vizita 24 orëshe do të jetë informale, por nuk përjashtohet edhe një takim me presidentin turk Recep Tayyip Erdogan.