Rama: Ballkani i Hapur është vendosur dhe do të bëhet, të gjithë do të vijnë aty herët a vonë

Publikuar më: 28/9/2021, ora 13:04

Rama: Ballkani i Hapur është vendosur dhe do të bëhet, të gjithë do të vijnë aty herët a vonë

Publikuar më: 28/9/2021, ora 13:04

Kryeministri Edi Rama tha në një konferencë për mediat me Presidentet e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, që nisma e Ballkanit të Hapur është zbatim i Procesit të Berlinit. Ai tha se shtetet që ende nuk kanë pranuar të bëhen pjesë e saj, si Kosova, Mali i Zi, apo Bosnje-Hercegovina, do t’i bashkohen herët a vonë.

Rama: Ballkani i Hapur është vendosur dhe do të bëhet, të gjithë do të vijnë aty herët a vonë

Publikuar më: 28/9/2021, ora 13:04

Kryeministri Edi Rama tha në një konferencë për mediat me Presidentet e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, që nisma e Ballkanit të Hapur është zbatim i Procesit të Berlinit. Ai tha se shtetet që ende nuk kanë pranuar të bëhen pjesë e saj, si Kosova, Mali i Zi, apo Bosnje-Hercegovina, do t’i bashkohen herët a vonë.