Rama: Ballkani i Hapur garanton liritë që janë jetike për zgjidhjen e konflikteve në Europë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:28

Rama: Ballkani i Hapur garanton liritë që janë jetike për zgjidhjen e konflikteve në Europë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:28

Kryeministri Edi Rama tha se Ballkani i Hapur garanton liritë jetike për zgjidhjen e konflikteve në kontinentin tonë. Në fjalën e tij, në Samitin Rajonal të Transportit, kryeministri theksoi edhe një herë mbështetjen e tij për këtë nismë, në të cilën deri tani janë përfshirë vetëm Serbia dhe Maqedonia e Veriut, ndërsa Bosnjë-Hercegovina, Mali i Zi dhe Kosova jo.

Rama: Ballkani i Hapur garanton liritë që janë jetike për zgjidhjen e konflikteve në Europë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 17:28

Kryeministri Edi Rama tha se Ballkani i Hapur garanton liritë jetike për zgjidhjen e konflikteve në kontinentin tonë. Në fjalën e tij, në Samitin Rajonal të Transportit, kryeministri theksoi edhe një herë mbështetjen e tij për këtë nismë, në të cilën deri tani janë përfshirë vetëm Serbia dhe Maqedonia e Veriut, ndërsa Bosnjë-Hercegovina, Mali i Zi dhe Kosova jo.