Rama: Ballkani Perëndimor, si Shengeni brenda vitit 2021, s’ka veto për asnjë – A2

Rama: Ballkani Perëndimor, si Shengeni brenda vitit 2021, s’ka veto për asnjë

Në fjalën e përbashkët me Vuçiç dhe Zaev në Beograd, Edi Rama u shpreh se në deklaratën e përbashkët për Mini Shengenin flitet gjatë gjithë kohës për 6 vendet e Ballkanit Perëndimor. Brenda vitit 2021, tha ai, Ballkani Perëndimor do të jetë si Shengeni dhe nuk ka veto për asnjë. “Këtë e them në emër të Presidentit Vuçiç dhe të Serbisë për audiencën shqiptare”, tha Kryeministri.