Rama: Basha i ka tmerr zgjedhjet, nuk i fiton dot as në partinë e tij – A2

Rama: Basha i ka tmerr zgjedhjet, nuk i fiton dot as në partinë e tij

“Kam një dyshim, sikur ne të mos futemi në zgjedhje më 30 qershor dhe Luli të futet vetëm, prapë nuk i fiton zgjedhjet. Sepse njerëzit e këtij vendi nuk e pranojnë dot”.