Rama: Bundestagu nuk ka kusht lumturinë e Bashës

Publikuar më: 15/7/2020, ora 19:19

Rama: Bundestagu nuk ka kusht lumturinë e Bashës

Publikuar më: 15/7/2020, ora 19:19

Në komunikimin e sotëm me mediat për ndryshimet në Kodin Zgjedhor, kryeministri Rama komentoi edhe deklaratën e një dite më parë të nënkryetarit të grupit parlamentar të CDU gjermane, Johahn David Wadephul. Ai ishte shprehur se nëse do të miratohen në Parlament vendimet për të ndryshuar marrëveshjet e 5 qershorit dhe Kushtetutën, duke ndaluar formimin e koalicioneve zgjedhore nga partitë përpara zgjedhjeve, do të ishte shkelje serioze e marrëveshjeve të 5 qershorit dhe 14 janarit.

Rama: Bundestagu nuk ka kusht lumturinë e Bashës

Publikuar më: 15/7/2020, ora 19:19

Në komunikimin e sotëm me mediat për ndryshimet në Kodin Zgjedhor, kryeministri Rama komentoi edhe deklaratën e një dite më parë të nënkryetarit të grupit parlamentar të CDU gjermane, Johahn David Wadephul. Ai ishte shprehur se nëse do të miratohen në Parlament vendimet për të ndryshuar marrëveshjet e 5 qershorit dhe Kushtetutën, duke ndaluar formimin e koalicioneve zgjedhore nga partitë përpara zgjedhjeve, do të ishte shkelje serioze e marrëveshjeve të 5 qershorit dhe 14 janarit.