Rama: Dako dhe Sejdini e kërkuan vetë të mos kandidohen – A2

Rama: Dako dhe Sejdini e kërkuan vetë të mos kandidohen

“Zëvendësimi i Dakos apo i Sejdinit në Elbasan, jeni të lirë ta besoni ose jo, është kërkesë e tyre prej kohësh. 3 mandate 12 vjet, në krye të dy qyteteve të rëndësishme, janë shumë, jashtëzakonisht shumë. Është konsum i madh dhe nevoja për energji të reja është evidente”, tha Rama.

Shkarkoni aplikacionin e A2