Rama dekoron ekselentët, nxënësja e vendos në vështirësi: S’ndoqa dot ëndrrën time

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 17:06

Rama dekoron ekselentët, nxënësja e vendos në vështirësi: S’ndoqa dot ëndrrën time

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 17:06

Kryeministri Edi Rama ka dekoruar me ‘Medaljen e Artë” nxënësit të cilët kanë përfunduar gjimnazin me rezultate ekselente. Edhe pse e iniciuar si ceremoni festive, atmosfera ndërroi disa herë për shkak të problematikave që ngritën disa nga nxënësit, apo dhe batutave që nuk munguan.

Rama dekoron ekselentët, nxënësja e vendos në vështirësi: S’ndoqa dot ëndrrën time

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 17:06

Kryeministri Edi Rama ka dekoruar me ‘Medaljen e Artë” nxënësit të cilët kanë përfunduar gjimnazin me rezultate ekselente. Edhe pse e iniciuar si ceremoni festive, atmosfera ndërroi disa herë për shkak të problematikave që ngritën disa nga nxënësit, apo dhe batutave që nuk munguan.