Rama dhe 50 mjekë drejt imunizimit, 40 mijë doza brenda shkurtit

Nis aplikimi i dozës së dytë të vaksinës së Pfizer. Mes mjekëve dhe infermierëve të parë që po imunizohen ndaj Covid-19, është dhe kryeministri Edi Rama. Pasi mori dozën tjetër, 21 ditë pas të parës, kreu i qeverisë deklaroi se ditët në vijim do të bëjë publik nivelin e imunizimit nga koronavirusi.