Rama dhe Abazoviç në Kiev, kryeministrat premtojnë rindërtim në Irpin

Publikuar më: 17/6/2022, ora 08:27

Rama dhe Abazoviç në Kiev, kryeministrat premtojnë rindërtim në Irpin

Publikuar më: 17/6/2022, ora 08:27

Analisti Ben Andoni i ftuar në Dita Jonë për të komentuar zhvillimet më të fundit politike.