Rama dhe Abazoviç në Kiev, premtojnë mbështetje për integrimin në BE dhe rindërtim në Irpin

Publikuar më: 16/6/2022, ora 11:06

Rama dhe Abazoviç në Kiev, premtojnë mbështetje për integrimin në BE dhe rindërtim në Irpin

Publikuar më: 16/6/2022, ora 11:06

Kryeministri Rama me homologun e tij të Malit të Zi, Dritan Abazoviç i dhanë personalisht presidentit të Ukrainës, Zelenski mbështetjen për marrjen e statusit kandidat të Ukrainës në BE, me kreun e qeverisë shqiptare që nuk e kurseu skepticizmin ndaj unionit.

Rama dhe Abazoviç në Kiev, premtojnë mbështetje për integrimin në BE dhe rindërtim në Irpin

Publikuar më: 16/6/2022, ora 11:06

Kryeministri Rama me homologun e tij të Malit të Zi, Dritan Abazoviç i dhanë personalisht presidentit të Ukrainës, Zelenski mbështetjen për marrjen e statusit kandidat të Ukrainës në BE, me kreun e qeverisë shqiptare që nuk e kurseu skepticizmin ndaj unionit.