Rama dhe Basha do të punojnë për plotësimin e 9 kushteve të Bundestagut

Me ose pa ”po” për hapjen e negociatave, a do të shërbejnë 9 kushtet e Bundestagut gjerman si platformë pune për mazhorancën dhe opozitën? Edi Rama dhe Lulzim Basha, pavarësisht leximeve të ndryshme të asaj çfarë ndddhi në Këshillin Evropian, pohojnë para Gjermanisë angazhimin se 9 kushtet e saj janë udhërrëfyesi i tyre për daljen nga kriza dhe hapjen e negociatave.