Rama dhe Basha përballë fermerëve, përplasje në distancë për bujqësinë

Fermerët ishin në vëmendjen e kreut të qeverisë dhe atij të opozitës këtë të mërkurë. Kryeministri ishte në Lushnje ndërsa kryedemokrati në Rrogozhinë, duke dërguar akuza sa i përket mbështetjes ndaj sektorit të bujqësisë.