Rama dhe Erdogan në Laç, nis ceremonia e dorëzimit të shtëpive të reja

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 11:58

Rama dhe Erdogan në Laç, nis ceremonia e dorëzimit të shtëpive të reja

Përditësuar më: 17/1/2022, ora 11:58