Rama dhe hetimi i inceneratorëve, qëndrimet në kuvend për vizionin, shkelësit e ligjit dhe 430 milionë eurot

Publikuar më: 29/3/2022, ora 18:45

Rama dhe hetimi i inceneratorëve, qëndrimet në kuvend për vizionin, shkelësit e ligjit dhe 430 milionë eurot

Publikuar më: 29/3/2022, ora 18:45

Para pak javësh, kur inceneratorët po hetoheshin në Kuvend, seanca dëgjimore e kryeministrit u shndërrua në një maratonë të vërtetë batutash. Por mesazhet që donte të theksonte, ishin të qarta mbi vizionin e tij për mjedisin, përgjegjësitë individuale të shkelësve të ligjit dhe koston 430 milionë euro të tre kontratave.

Rama dhe hetimi i inceneratorëve, qëndrimet në kuvend për vizionin, shkelësit e ligjit dhe 430 milionë eurot

Publikuar më: 29/3/2022, ora 18:45

Para pak javësh, kur inceneratorët po hetoheshin në Kuvend, seanca dëgjimore e kryeministrit u shndërrua në një maratonë të vërtetë batutash. Por mesazhet që donte të theksonte, ishin të qarta mbi vizionin e tij për mjedisin, përgjegjësitë individuale të shkelësve të ligjit dhe koston 430 milionë euro të tre kontratave.