Rama dhe Krifca prezantojnë buxhetin 2022: 702 milionë lekë për peshkatarët

Publikuar më: 20/11/2021, ora 13:26

Rama dhe Krifca prezantojnë buxhetin 2022: 702 milionë lekë për peshkatarët

Publikuar më: 20/11/2021, ora 13:26

Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Bujqësisë Frida Krifca kanë prezantuar buxhetin e vitit 2022 për sektorin e peshkimit. Krifca nënvizoi se peshkatarët do të marrin në dorë 702 milionë lekë për përmirësimin e këtij sektori, ndërkohë që Rama premtoi ndërtimin e një shkolle profesionale për peshkimin.

Rama dhe Krifca prezantojnë buxhetin 2022: 702 milionë lekë për peshkatarët

Publikuar më: 20/11/2021, ora 13:26

Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Bujqësisë Frida Krifca kanë prezantuar buxhetin e vitit 2022 për sektorin e peshkimit. Krifca nënvizoi se peshkatarët do të marrin në dorë 702 milionë lekë për përmirësimin e këtij sektori, ndërkohë që Rama premtoi ndërtimin e një shkolle profesionale për peshkimin.