Rama: Drejtësia është e pavarur, nuk është presion të kërkosh hetimin e 21 Janarit

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:41

Rama: Drejtësia është e pavarur, nuk është presion të kërkosh hetimin e 21 Janarit

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:41

Kryeministri Edi Rama i kërkoi SPAK-ut që të hetojë ngjarjet e 21 janarit 2011 dhe Gërdecin, nëse janë, apo jo, siç tha ai, krime shtetërore. Ai këmbënguli edhe një herë që drejtësia e re është e pavarur dhe se ai dhe PS-ja nuk po i bën presion. “Po të mos ishte e pavarur nuk do të ishin sot prapa hekurave ish-ministra, ish-kryebashkiakë e ish-drejtorë të lidhur me partinë në pushtet”, tha Rama.

Rama: Drejtësia është e pavarur, nuk është presion të kërkosh hetimin e 21 Janarit

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:41

Kryeministri Edi Rama i kërkoi SPAK-ut që të hetojë ngjarjet e 21 janarit 2011 dhe Gërdecin, nëse janë, apo jo, siç tha ai, krime shtetërore. Ai këmbënguli edhe një herë që drejtësia e re është e pavarur dhe se ai dhe PS-ja nuk po i bën presion. “Po të mos ishte e pavarur nuk do të ishin sot prapa hekurave ish-ministra, ish-kryebashkiakë e ish-drejtorë të lidhur me partinë në pushtet”, tha Rama.