Rama e vizitoi në burg Thaçin: E gjeta në top formë, lufta e Kosovës s’mund të rishkruhet

Publikuar më: 10/5/2022, ora 14:43

Rama e vizitoi në burg Thaçin: E gjeta në top formë, lufta e Kosovës s’mund të rishkruhet

Publikuar më: 10/5/2022, ora 14:43

Kryeministri Edi Rama vizitoi në Hagë këtë të martë Hashim Thaçin. Rama u shpreh pas takimit me ish-presidentin e Kosovës se Thaçi ishte në një gjendje të mirë dhe më i vendosur se kurrë më parë se kjo ishte rruga për të provuar pastërtinë e UÇK-së.

Rama e vizitoi në burg Thaçin: E gjeta në top formë, lufta e Kosovës s’mund të rishkruhet

Publikuar më: 10/5/2022, ora 14:43

Kryeministri Edi Rama vizitoi në Hagë këtë të martë Hashim Thaçin. Rama u shpreh pas takimit me ish-presidentin e Kosovës se Thaçi ishte në një gjendje të mirë dhe më i vendosur se kurrë më parë se kjo ishte rruga për të provuar pastërtinë e UÇK-së.