Rama: Fitoni një Bashki më shumë se ne dhe bëjmë zgjedhje të parakohshme në shtator – A2

Rama: Fitoni një Bashki më shumë se ne dhe bëjmë zgjedhje të parakohshme në shtator

Kryeministri Edi Rama përsëriti edhe një herë se nuk ka ndërmend të tërhiqet pasi kështu kërkon opozita, por i sfidoi kundështarët politikë për të provuar se kanë mbështetje popullore duke u futur në zgjedhjet lokale të 30 qershorit.